Long time no see

Hej.

Länge sen jag skrev något och finns en del orsaker till varför;

1. Jag har fan inte orkat. Första tiden här har varit jobbig. Jag har känt mig utanför. Att jag inte passar in. Jag har gråtit. Massor. Viljat avbryta allt och åka hem. Skita i allt och bara dra. Jag saknar ju alla hemma. Men det börjar släppa

2. Internet jag har i lägenhet suger rätt rejält. Försöker fixa något annat slags internet men det ska inte komma igång förrän nästa vecka.

3. Det är fullt ös. Det är så mycket plugg. Vi har ungefär i snitt 50 sidor att läsa till för varje lektion. Vi har 13 lektioner. Det blir en del. Det är alltså bara läsningar INFÖR lektionerna. Sen där kommer det mer information och mer att göra. Det är uppsatser och en in class examination om tre veckor. Jag är livrädd. Livrädd för att kunna skriva en bra uppsats på engelska då grammatik och stavning går på betyget…

Hur är det då här nere? Jo det är väl bra. Rätt besviken på nåt sätt ändå. Känns som ettan på gymnasiet. Eller tvåan kanske. Ingen bryr sig om skolan. Alla skolkar. Alla klagar. Alla super. Ingen verkar direkt gilla ämnet utan bara valt något som det lottat fram för att föräldrarna tvingar en ta en bachelor. Sen är det absolut jätteroliga vänner jag umgås med. Men generellt känns det inte direkt som någon seriös anda. Jag är nästan äldst i klassen tror jag om man bortser från mature students. Hemma på högskolan är ju de flesta runt 20 och då har man valt sitt program för att man VILL läsa om det och tycker det verkar intressant?

Mitt absoluta största fokus här är skolan. Det är mina betyg. Sen får jag väl låta gammal och tråkig som hellre kommer försöka spendera mina lördagar till plugg eller inte. Men mitt mål är att sikta på 60% på proven. Återstår att se…

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Long time no see

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>